Раз у тиждень ми розсилаємо підписникам дайджест найцікавіших публікацій. Підпишіться, щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій :)

Зі мною сила перебуває, але не так багато.

ComputerREX

Текстова пряма трансляція Apple September Event 2017
12 Вересня

Підсумки презентації Samsung Unpacked 2017: Galaxy S8, Gear 360 та Samsung DeX

Підсумки презентації Samsung Unpacked 2017: Galaxy S8, Gear 360 та Samsung DeX

Samsung, як зазвичай, влаштувала справжнє шоу. Це компанія вміє. Захід Unpacked 2017 розпочався приголомшливим світлом і музикою, цікавими відео, промовою президента компанії і зачарованим залом. Зануритись в атмосферу свята змогли лише присутні, нас ж цікавлять нові продукти, і йдеться не тільки про флагманські смартфони, які стали найважливішою частиною заходу.

Samsung Galaxy S8

В першу чергу варто відзначити вражаючий дизайн нових флагманських смартфонів Samsung. На жаль, їм не вдалося здивувати під час презентації — чутки зробили свою справу. Пристрій важить всього 155 грам, а товщина корпусу склала 8 мм. У його приголомшливого вигнутого екрану відсутні бокові рамки.

Фото Samsung Galaxy S8

Скляні корпуси і нові «нескінченні дисплеї» смартфонів виглядають просто приголомшливо. Але багатьом довелося пожертвувати заради цієї краси. Наприклад, сканер відбитків пальців було перенесено на задню панель і тепер він розташований праворуч від камери. Також довелося задіяти сенсорні екранні кнопки. Це дозволило добитися дивного співвідношення сторін 18,5:9. Смартфон оснастили новим вібромотором, який має приносити радість і задоволення під час натискання на віртуальні клавіші.

Фото кольорових версій Samsung Galaxy S8 та S8+

Samsung Galaxy S8 буде працювати на базі Android 7.0 з інтерфейсом Samsung Experience. Він оснащений QuadHD+ Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 x 1440 пікселів. Компанія назвала його «Infinity Display». Для різних ринків будуть доступні пристрої з процесорами Snapdragon 835 або Exynos 8895, які працюють з 4 гігабайтами оперативної пам'яті. Snapdragon 835 отримають лише моделі для ринку США. Для нас приготовані пристрої на базі Exynos. Для зберігання даних відведено 64 гігабайти вбудованої пам'яті.

Фото Samsung Galaxy S8

Смартфони Samsung завжди радують якісними камерами, і Galaxy S8 – не виняток. Пристрій оснащений 12-мегапіксельною камерою Dual Pixel і 8-мегапіксельною фронтальною камерою. Живиться смартфон від акумулятора ємністю 3000 мА·год. Пристрій захищений від пилу і вологи за стандартом IP68, підтримує бездротову зарядку і роботу з голосовим асистентом Bixby.

Samsung Galaxy S8 Plus

Відмінностей у старшої моделі не так багато. Ті ж процесори, той же обсяг оперативної пам'яті, ті ж камери і ті ж функції. Різниця в розмірі. Galaxy S8 Plus важить 173 грамів, він на 0,1 мм товщий за компактнішу модель, на 10,6 мм довший і на 5,3 мм ширший.

Фото Samsung Galaxy S8 та S8+

Смартфон оснащений 6,2-дюймовим дисплеєм QuadHD+ Super AMOLED з тією ж роздільною здатністю, що і у Galaxy S8. Більший розмір дозволив розмістити акумулятор більшої ємності. Galaxy S8 Plus живиться від акумулятора ємністю 3500 мА·год.

Функції нових флагманських смартфонів:

  • Дисплей Always On, який постійно відображає необхідну інформацію.
  • Багатовіконність – використовуйте кілька програм на одному екрані.
  • Активні грані – вигнуті грані пристрою можна використовувати для швидкого доступу до певних функцій.
  • Hello Bixby – розумний асистент, який вивчає користувача смартфона, намагаючись дати потрібну інформацію в потрібний час.
  • Bixby Vision – функція розумного пошуку зображень та сканування об'єктів і локацій за допомогою камери. Вміє перекладати текст.
  • Нові нагадування можуть спрацьовувати, орієнтуючись на геолокацію. Можете нагадувати собі про перегляд відео, зображень і сайтів у певному місці.
  • Samsung Pay – улюблена багатьма платіжна система.
  • Сканер сітківки ока та сканер відбитків пальців відповідають за безпеку і працюють разом з Samsung Pay.
  • Розпізнавання обличчя можна використовувати замість паролів.
  • Захищена папка для найцінніших файлів.
  • Samsung Pass зберігає всі ваші паролі, які ви можете використовувати для авторизації.
  • Samsung DeX – сервіс, що дозволяє використовувати смартфон в якості комп'ютера, підключивши його до монітора.
  • Samsung Connect – сервіс для управління телевізорами та іншими розумними побутовими приладами.
  • Samsung Cloud – хмара для зберігання і синхронізації даних.
  • Bluetooth Dual дозволяє передавати музику через Bluetooth відразу на два пристрої.

Варто додати, що продаж смартфонів буде офіційно запущений у квітні. Оформити попереднє замовлення можна вже зараз. В подарунок покупці отримають гарнітуру Gear VR і навушники AKG.

Bixby

Samsung Bixby

В нові Galaxy тісно інтегрований асистент Bixby, про якого нам було відомо заздалегідь. Що це означає? Samsung обіцяє, що цей «інтелект» змінить нашу роботу зі смартфоном. Він може, наприклад, зробити за вас скріншот та відправити його адресату. Для всього цього є окрема кнопка. До речі, асистент буде вивчати вашу поведінку, підказувати потрібну інформацію і шукати медіафайли для вас. Зрозуміло, нагадування та інші стандартні функції включені.

Samsung Connect

Samsung Connect

Було показано і новий додаток Samsung Connect. Вся справа в тому, що розумних речей навколо нас стає все більше. Додаток Samsung Connect служить для управління розумними побутовими приладами і розумним будинком.

Gear VR

Фото контролера для Samsung Gear VR

Samsung представила контролер для своєї гарнітури Gear VR. Тепер вона буде поставлятися з контролером 3DOF. Він примітний наявністю курка і трекпада. На цьому все. Сказали лише, що незабаром ми будемо насолоджуватися великою кількістю 360-градусного контенту.

Gear 360

Фото камери Samsung Gear 360

Для створення такого контенту Samsung представила камеру Gear 360. Цей пристрій знімає 360-градусне відео в 4K і здатний транслювати відео в 2K на Facebook, YouTube і Samsung VR. Камера дісталася в подарунок всім відвідувачам презентації. Пристрій може працювати і з iPhone.

Samsung DeX

Samsung DeX

Завершився захід розповіддю про Samsung DeX. Ця технологія дозволяє підключити смартфон до монітора і використовувати його як комп'ютер. Інтерфейс Android у такому випадку трансформується. Ви зможете працювати з документами і додатками за допомогою клавіатури і миші. У DeX підтримується багатовіконність. Цілком ймовірно, що Samsung дійсно вдасться просунути цю не нову ідею в майбутнє.




Популярне

Рецензія на фільм «Пірати Карибського моря: Помста Салазара»

Рецензія на фільм «Пірати Карибського моря: Помста Салазара»



Рецензія на мультфільм «Секрети домашніх тварин»

Рецензія на мультфільм «Секрети домашніх тварин»



Огляд планшета Apple iPad Pro 9.7

Огляд планшета Apple iPad Pro 9.7



Огляд «В пошуках Дорі»

Огляд «В пошуках Дорі»



Рецензія на мультфільм «Нікчемний я 3» [Без спойлерів]

Рецензія на мультфільм «Нікчемний я 3» [Без спойлерів]



Рецензія на фільм «Доктор Стрендж»

Рецензія на фільм «Доктор Стрендж»



Складний смартфон Samsung побачить світ вже у цьому році

Складний смартфон Samsung побачить світ вже у цьому році



Smash Squad — динамічні міжгалактичні баталії на iOS

Smash Squad — динамічні міжгалактичні баталії на iOS



Рецензія на фільм «Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія» [без спойлерів]

Рецензія на фільм «Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія» [без спойлерів]



Perchang — довгоочікувана головоломка AAA-класу

Perchang — довгоочікувана головоломка AAA-класу


Погода
Схоже, Ви використовуєте блокування реклами :(
Щоб підтримати наш проект, додайте нас, будь-ласка, у винятки!